Сватбени покани

Не отдавна ми шмугнаха една муха в главата, а именно да направя модел на сватбена покана от ръчна хартия. Оказа се доста трудно да измислиш нещо простичко, семпло и същевременно стилно и оригинално. За някои от поканите съм използвала два вида ръчна хартия. С помощта на шаблон съм изрязала изображението, а после съм апликирала. Някои от поканите съм взаимствала от интернетнет. На други съм направила нещо като преге, а в трети съм вградила листенца от лалетата, които си отглеждам в двора. Това са първите ми опити. За момента няма нищо оригинално в тях, но за това пък са създадени с много любов. Позволете ми да ви ги представя, като предварително искам да се извиня за не доброто качество на снимките. Направени са с мобилен телефон:)

Тази покана е направена от два вида ръчна хартия. Основата е от разни използвани листа от тетрадките на синът ми. Цветът се получи от една прасковена на цвят хартия, която също добавих. В текстурата има цветове от зюмбюл и дива теменужка. Векторизирах пеперудата, а след това я направих на шаблон. Изрязах първоначално контурите й върху основата. После от розовата ръчна хартия изрязах отделните елементи и ги апликирах на гърба, а малка част и на лицето.

Тази сватбена покана също е направена от два вида ръчна хартия. Основата е бяла. Направих я от бял памучен картон. За да е по-еластична и приятна на допир в пулпата добавих желатин. С помощта на скалпел и шаблон изрязах изображението, а после апликирах разрязаното сърце с релеф от дантела в по-малък размер отгоре му. Поставих и елемент, който да позволява поканата да може да се „затваря“ В двата края на средната част на поканата съм вградила две листенца от лале.
За тази покана съм използвала бял памучен картон. Направих сърцето с помощта на дантела.
Тази покана я взаимствах като модел от интернет. Векторизирах сърчицата и си направих шаблон. Те също имат лек дантелен релеф. Изрязах с помощта на скалпел и апликирах върху основата.
Share
Публикувано в Начало. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.