Да си направим овца

dete i ovcaОвцата по начало е плахо, но нежно животно. Родените под нейна опека са възпитани, добри и срамежливи. Благосклонно подкрепят силните и упорити личности. Нетолерантни са към несериозни действия. Този елегантен и очарователен знак би бил един от най-благородните, ако му липсваха отрицателни черти като: несигурност, придирчивост и склонност към капризи.

Според китайският календар 2015 г. ще премине под знака на дървената овца , която според астролозите ще е благодатна в много аспекти. Това е осмия знак от китайския Зодиак под чието влияние съм родена. За това днес у дома поставих начало в изработката на малки сладки овце. Ако продължавам така, скоро ще се сдобия с цяло стадо.

Ето как лесно и бързо си направих няколко овчици:1 stepОт магазин за художествени материали си купих две фигурки на овца от МДФ. Оцветих ги с акрилни боички и им поставих очички.

2 stepВърху паус прекопирах онези форми, които в последствие исках да „облека“ с агнешка кожа. Изрязах паусът и очертах по контур бъдещите дрешки. Изрязах, залепих върху фигурките и се сдобих не с една, а две очарователни овчици.

Ето ги и тях.

ovca   ovtsa

Подходящи за подарък и украса. Носещи топлина и настроение.

Share
Публикувано в Декорации и опаковки, Начало. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.