Бутилка с логото на LIDL

„Всички имаме възможности, за които не знаем. Можем да правим неща, за които дори не сме мечтали, че можем да правим.“ – Дейл Карнеги

В този ред на мисли наскоро получихме поръчка за изработка на декорирана бутилка, при която фирмено лого на LIDL да бъде като вградено. Това за нас беше истинско предизвикателство. Но, какво за нас е предизвикателство?! Това е онази движеща сила, която ни дърпа напред и нагоре, и ни развива.

До този момент не бяхме изпълнявали подобна поръчка. Декорация на бутилка чрез техника – художествен декупаж бяхме правили много пъти, но такъв тип декорация – не. Технологично знаем как се случва, но не го бяхме упражнили на практика. Не разполагахме и с време за проба/грешка. Трябваше да се получи от първия път и да е перфектно.

Избрахме подходяща по форма и вид бутилка. Премахнахме всички стикери и етикети и запретнахме ръкави.

Декорацията е дълъг процес съпроводена от кобиниране на различни техники. Преминава през редица етапи докато не се получи красиво декорирана бутилка.

Срокът за изработка е от 5 до 7 работни дни.

Още за нас и от нас може да видите в страницата ни във Фейсбук. Ще се радваме да ни подкрепите, като я харесате и споделите с приятелите си.

Посетете ни на място или поръчайте по телефона. Последвайте линка, за да ни откриете по-лесно https://bit.ly/2HOuvp0

Share
Публикувано в Декорации и опаковки. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.