Фото албум II

Отново реших да направя фото албум. Ще попитате защо?! Кой вече подрежда снимки в албумче?! Все повече хората предпочитат да са в електронен формат… Така е, но снимката върху хартиен носител носи  очарование, топлина и известна доза сантимент, с които никоя снимка или рамка в електронен вариант не би могла да Ви дари. Поне не по начина, по който биха Ви дарили старите снимки в покритото с прах албумче.

Ето как започна всичко…При един от опитите ми за вграждане на цветя, след много проби и провали, успях да постигна задоволителен резултат. Направих си листчета ръчна хартия с вградени листенца от лале. С тях скроих и оформих кориците. Страничките направих от друга ръчна хартия, семпла и с минимално количество растителни добавки. Оформих внимателно всяка една страничка и корица. Оставих ги да поизсъхнат и после ги сглобих. На финала се получи албумче със 6бр. странички, които ще поберат 12бр. снимки. Толкова бях доволна от резултата, че реших да го напълня със снимки още преди да е окончателно изсъхнало. Нетърпението ми естествено беше наказано. Все още мократа и крехка хартия на една от страничките се повреди, та се наложи да я поправям и подлепям отново.

Сега вече е напълно готово и с подредени снимки. Ще го запазя за себе си, но ако и на Вас ви се е харесало и искате да притежавате едно такова малко бижу. Ако искате да зарадвате и стоплите сърцето някому, пишете ми на e-mail от секция“Контакти“. С удоволствие ще изработя едно албумче специално за Вас.

Share
Публикувано в Начало. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.