Картини 3D със скандинавски мъх

В забързаното ежедневие на градския живот, често изпитваме липса на близък допир с природата. За да намалим стреса вкарваме частица от природата у дома чрез иновативни интериорни решения за декорация.

Представяме Ви част от нашите ръчно изработени 3D „живи“ зелени пана със скандинавски мъх. Дървените рамки и елементи в средата са ръчно изработени. Възможни са различни форми, големини и тематики.

Тази естествена и нестандартна декорация е подходяща за дома и работното място. Почти не се нуждае от поддръжка и може да издържи с години.

Скандинавския мъх почти не се нуждае от поддръжка. Сам абсорбира влагата във въздуха, като същевременно го пречиства. Балансира влажността в помещението и ограничава появата на плесен. Не предизвиква алергии и отблъсква праховите частици.

Ще се радваме нашите предложения да са ви харесали и да ни посетите на място в магазина, където ще откриете и други красоти с различни тематични декорации. Бихте могли да се свържете с нас чрез страницата ни във https://www.facebook.com/kengahandmade

Последвайте линка и ни посетете на място https://bit.ly/2HOuvp0. Очакваме Ви

Share
Публикувано в 3D Art пана, Скандинавски мъх. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.