„Хари Потър и Философският камък“

„Хари Потър и Философският камък“ е първият роман на световноизвестната писателка Джоан Роулинг от поредицата за Хари Потър.

Идеята за поредицата Хари Потър хрумва на авторката в началото на 90-те години. Разказва се за едно момче, което е загубило родителите си и му се налага да живее със скучното и ужасно семейство Дърсли. Животът на Хари не е лек. Живее в килер под стълбището и всеки ден му се налага да търпи обиди. Един ден случайно разбира, че е магьосник и бива приет да учи в престижното училище за магия “Хогуортс”.

Вдъхновени от поредицата за този млад магьосник и водени от любовта ни към книгите създадохме серия колиета, обеци и ключодържатели с миниатюрни книжки „Хари Потър и Философският камък“.

Кориците на колието и ключодържателя са подгънати и придават на книжката по голяма автентичност. Подходящи за малки и големи любители на книжното четиво.
Не е препоръчително да се мокрят.

Приблизителни размери на колието и ключодържателя:
– височина – 4 см.;
– дължина – 2,5 см.;
– дебелина – 0,5 см.

Кориците са книжни с ламинантно покритие за по-голяма устойчивост от износване.

Обеците са с приблизителен размер:
– височина – 2,5см.;
– дължина – 1,5 см.;
– дебелина – 0,3 см.

Срок за изработка: 3-5 работни дни.

Ще се радвам ако съм била полезна и работата ни Ви е вдъхновила. Важно е въображението да бъде провокирано. Ако е така вярвам, че ще Ви бъде интересно да прочетете за Хари Потър и Даровете на смъртта.

Още за нас и от нас може да видите в страницата ни във Фейсбук. Ще се радваме да ни подкрепите, като я харесате и споделите с приятелите си.

Посетете ни на място или поръчайте по телефона. Последвайте линка, за да ни откриете по-лесно https://bit.ly/2HOuvp0

Share
Публикувано в С миниатюрни книжки. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.